interieur inspiratie

Het leukste aan een nieuw huis is natuurlijk om het helemaal eigen te maken. Met de meubels die je al had of met nieuwe dingen. En dan de voorpret van plaatjes verzamelen, kleuren kiezen en dromen over hoe het gaat worden! Ik zit er nu midden in en ik vind het zo leuk om van alles uit te zoeken. Hier mijn eerste ‘moodboard’ van opgeslagen plaatjes.

1 · 2 · 3 · 4

Nu we voor het eerst niet meer in een huurhuis gaan wonen, kan er eens goed geverfd worden! Of dat meteen gaat gebeuren weet ik nog niet, eerst maar eens verhuizen en dan zien we wel. Maar, ik heb wel alvast naar verf gekeken en ik kwam steeds uit bij een blauw en blauw-groene kleur. Voornamelijk omdat daar heel veel bij past. Naast onze meubels staan planten en bloemen er ook heel mooi bij.

1 · 2

Van een plantentafel droom ik al zooo lang! En ergens een kastje met verschillende bij elkaar gespaarde kandelaars ook.

1 · 2 · 3 · 4

Valt het op dat ik groen glas heel mooi vind? ; ) Ooit komt er een verzameling.

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 thoughts on “interieur inspiratie

  1. Heerlijk hè, om nieuwe inspiratie op te doen! En ik vind het tegelijkertijd ook leuk om te zien en merken hoe het huis zelf je interieur(wensen) ook vanzelf vormt.

  2. Ik ben nog aan het sparen om het huis uit te gaan maar nu al heb ik zoveel interieurdromen. Ik denk dat ik een heel gelukkig mens ga zijn als ik me daarmee echt mag gaan bezighouden en meubels kiezen. Je hebt wel een hele mooie smaak trouwens!