2022 · 27

Deze week eens een ander weekoverzichtje! Eentje waarin ik alles alleen kort benoem. De highlights en fijne momenten en helaas ook de minder leuke dingen, want het was een week met ups en downs. Tja, die zitten er soms ook bij. We zitten nu in een periode van afronden. Het huis en Flo’s dokter die bijna af is. De laatste loodjes die niet voor niks altijd de zwaarste genoemd worden. De plusjes en de minnetjes lees je hieronder!

een ‘zoek Lotti’ collage

+ Torens bouwen van de grote blokken samen met Lotte. Hoe leuk als ze elke keer de gekleurde blokken pakt en erdoorheen kijkt om te zien welke kleur de wereld dan opeens heeft. En zich verstoppen achter deze barricade en er boven uit springen en heel hard koekoekkkk roepen : D

+ Tijdens en van de ochtendrondjes zagen we verhuizers aan het werk om de hoek. Nu we de verhuisdatum vast hebben gelegd op de tweede week van augustus vroeg ik meteen een offerte op. Twee dagen later stond er een verhuismeneer in huis en werd bekeken wat er allemaal mee gaat en hoeveel dat gaat kosten. Dat ging alvast heel vlot! We namen er meteen een inpakservice bij, want ik zie het gewoon niet gebeuren, inpakken met een baby erbij. Te weinig tijd ervoor… Het enige wat we dan zelf wel nog moeten doen, is alles uitsorteren. En we verhuizen de schilderijen en planten zelf. De rest wordt allemaal geregeld, hoe fijn!

‘after breakfast’ stilleven

+ Het begon een gewoonte te worden om elke ochtend na het ontbijt met Lotte op schoot wat boekjes te lezen. Ik haalde haar dan uit haar stoel en dan ging ze zelf wat boekjes uit haar kast halen om vervolgens op mijn schoot te kloppen met haar hand om aan te geven dat ze bij me wilde komen zitten om te lezen. Zo schattig!

+ Bij verhuizen en opruimen hoort ook schoonmaken, en dat was wel nodig in de tuin (waar we nooit zitten en waar we wat weinig liefde aan gegeven hebben). Het onkruid moest weer eens gedaan worden en opa kwam langs om te helpen. Hij had de brander mee, dus het ging lekker snel. In een uurtje waren we klaar. En de tuin ziet er weer als nieuw uit! Fijn voor de nieuwe bewoners straks.

content met haar nieuwe stoel

+ Twee zakken kleding gingen er naar de kringloop en dat gaf me ook even de tijd om snel een rondje te maken. Deze keer zag ik een stoeltje voor Lotte wat ik al een tijdje aan het zoeken was. Hij was knalrood, dus een likje verf moet dan nog wel. Maar voor 4,50 moest ‘ie wel mee! En ik nam een plantenkrukje mee wat al een tijd op mijn wishlist stond.

+ Ik herinnerde me dat ik nog een verjaardagstegoedbon had die ik bijna vergeten was. Dus na uitvoerige inspectie van de Jotex webshop bestelde ik een fruitschaal (voor mijn verzameling groen glas) en solar lichtsnoer (want wauw wat mooi!). Van de webshop had ik nog niet eerder gehoord, maar poehhh wat een leuke dingen hebben ze daar! Het was nog moeilijk kiezen uit al dat leuks.

– Me ineens heel erg ziek voelen uit het niks met overgeven, koortsig gevoel, hoofdpijn, duizeligheid en later enorme rugpijn ter hoogte van mijn nieren. Raar! Het bleek een blaasontsteking te zijn waar ik dus helemaal niets van gemerkt heb. Ik voelde me er goed ziek van en heb een hele dag weg geslapen, maar het ging twee dagen later alweer redelijk met antibiotica.

+ Er ging weer een heleboel op Vinted want ik keek voor een tweede keer (en met een iets kritischere blik) in mijn kledingkast. Misschien dat er ook nog wat woonaccessoires bij komen de komende tijd, dus mocht je dat leuk vinden… houdt mijn Vinted even in de gaten!

+ Weer mooie bloemetjes tegen komen bij het wandelen naar de opvang.

+ Zondag kwamen opi en omi uit Duitsland op bezoek om Lotte een paar uurtjes te entertainen zodat Flo aan zijn dokter kon schrijven (bijna af, halelujaaaa) en ik verder kon gaan met opruimen in huis. Dat was heel erg fijn! We aten ook nog een groot ijsje én frietjes dus dat was extra fijn : )

– Om de week nog even met een minnetje af te sluiten stootte ik mijn kleine teen tegen Lottes klimrekje vanmiddag. Dat heeft net zo’n lichte kleur als onze vloer en zag ik blijkbaar niet staan. Ik kwam keihard ertegenaan en voelde gelijk dat het mis was (déjà vu naar vorig jaar mei oh neeee). Of het flink gekneusd of gebroken is, weet ik niet. Het is in ieder geval donkerpaars en doet flink pijn en ik loop erbij als een manke haha. Een foto laten maken ga ik denk ik niet doen, want ze kunnen er verder toch niet veel aan doen. Duimen dat het niet gebroken is en het snel over is!

Ik wens jullie een fijne week!

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 thoughts on “2022 · 27

 1. Een verhuizing ruimt altijd wel lekker op, ik verbaas me soms over de dingen die we allemaal bewaren. Maar weg doen voelt ook vaak zo zonde, want wie weet heb je het nog ooit nodig!

  Ik hoop dat het meevalt met je teen en dat de antibiotica goed zijn werk doet tegen de blaasontsteking!

 2. Oh nee wat balen van je teen! Ik hoop dat het niet gebroken is en snel geneest! En wat rot dat je zo ziek was… niet echt een fijne week voor je gezondheid zo te horen.

 3. Ohnee je teen! Ik duim mee dat het snel over is! Ik wist niet dat je van een blaasontsteking zo ziek kon zijn zeg. Ik had daar vroeger echt vaak last van maar gelukkig nooit zo ernstig.
  Leuke ontdekking die bon die je nog vond voor je verjaardag. Mooie schaal ook heb je ermee gekocht.
  Lijkt me trouwens echt geweldig zo’n inpakservice met verhuizen. Neemt toch wat stress weg denk ik hé. En inderdaad, met Lotte erbij is het ook allemaal niet evident.
  Ik ga zometeen je Vinted nog eens bekijken! Die slippers op een van je foto’s hier vind ik ook super mooi! 😉