2022 · 29

Deze week twijfelde ik of ik wel een weekoverzicht wilde plaatsen, want ik voelde me onderhand een zeur over mijn gezondheid (die dus deze week ook weer niet goed was). Maar waarom eigenlijk ook niet erover schrijven? Want het gaat toch ook gewoon over een eerlijke beschrijving van hoe de week was! Gelukkig waren er heus ook nog andere dingen waar ik over kon schrijven. Over badjes en bloemetjes en pootje baden en Lottes nieuwe kamer inrichten.

maandag

We begonnen de week met hete temperaturen, pufff! Maandag werd het hier 34 graden. In de ochtend bleef het in huis nog lekker koel gelukkig. Vandaag moest er van alles geregeld worden. Zo ging ik even langs de huisarts voor een check up en regelde ik internet en stroom voor het nieuwe huis.

In de middag gingen we spontaan langs bij tante op het dakterras om in het zwembadje te plansjen. Dat vond Lotte natuurlijk heeeel leuk!

Het was meisjesavond vandaag, want Flo ging naar een concert. Dat is dan precies die ene avond dat ze net wat meer moeite had met inslapen, dus we hebben extra veel kunnen knuffelen.

dinsdag

Vandaag zou het nog even een tikkeltje warmer worden dan gisteren, zo’n 39 graden. De airco deed in de slaapkamer gelukkig goed z’n werk en het werd er niet warmer dan 23 graden. Prima voor Lotte’s slaapjes!

Het enige moment dat we vandaag buiten zijn geweest was rond 8 uur in de ochtend. We zetten Flo bij de auto af die naar zijn werk ging en maakten een rondje supermarkt voor the essentials op zo’n hete dag: ijsjes. Ook konden we een dino lampje niet weerstaan. We hielden ons verder zo rustig mogelijk en goed bezig met verven, met water kliederen en de Duplo.

Ondanks dat het binnen ook wel echt warm werd uiteindelijk (overdag zo’n 26 en de 30 graden tikte het pas rond 6 in de avond aan), hebben we het goed uitgehouden. Lotte haar hitteplan was op de koele grond liggen ; )

woensdag

Woensdag ging Lotte weer een dagje naar opa en oma. Toen we daar aankwamen waren opa én oma allebei ook goed verkouden (ik zelf sinds zaterdag ook al flink de zak), dus we zijn er allemaal niet aan ontkomen. Leuk zo’n zomer virus ; ) Iedereen voelde zich goed ellendig, maar ze wilden het wel proberen vandaag. Voordeel van dicht bij wonen is dat ik haar wel zo weer opgehaald heb als het niet meer gaat.

weer mooie bloemetjes onderweg deze week

Ik had vandaag weer een opruim en sorteer dag gepland en ging thuis snel aan de slag! Na een uurtje of twee ging het alleen niet meer. Het was warmmm boven in het kantoor en ik voelde mijn kaken steeds meer pijn doen van de verkoudheid. Oh ohhh een bijholteontsteking meh. Ik besloot maar even een pauze te nemen op de bank en dat werd uiteindelijk vier uur op de bank hangen. Wat een pech de laatste tijd wat mijn gezondheid betreft…

Het lukte tussendoor wel nog om mijn pin collectie op foto te krijgen en daarna op Vinted. Hoe leuk ik ze ook allemaal vond, ik gebruik ze zo weinig! Liever iemand anders blij mee maken. En ze verkochten al snel heel goed.

Nadat ik Lotte weer opgehaald had, besloten we naar de Gulp te lopen om even pootje te baden in het water. Totdat Flo thuis zou komen van werk. Ondanks dat er regen en wat verkoeling gemeld was, was er nog niets van te merken. Het was nog goed warm! We zaten op een bruggetje met de benen bungelend in het water. Lotte vond het maar wat leuk om in het water te spatteren!

donderdag, vrijdag en zaterdag

Donderdag was een mindere dag, want mijn kaak voelde aan de linkerkant alsof de tandarts al mijn kiezen eruit getrokken had. Jeetje, nog nooit zo’n heftige holte ontsteking gehad! Het was even doorzetten, want je kunt er behalve stomen en pijnstillers slikken niet veel aan doen. Het was nog best een opgave om niet teveel te bukken op werk :’ )

Voor de verjaardag van mijn moeder nam ik een plantje mee naar huis dat ze graag wilde hebben. Een mooie portulaca, een vetplant met drie kleuren bloemen erin; oranje, roze en rood. Erg mooi! De verjaardag vieren we eind van de maand, maar de plant kreeg ze alvast omdat deze in onze tuin vast niet gaat overleven in de tussentijd. We brachten hem meteen langs na werk. Ja, zag er leuk uit in de tuin!

Zaterdag maakte ik een mini boeketje voor Lotti van rest bloemen die deze week overgebleven waren. Cute!

Eerst even voorzichtig aan alle bloemetjes voelen en daarna de vaas in.

zondag

Zondagochtend ontbijt stilleven. Vandaag zou het weer een warme dag gaan worden. We hadden helemaal niets op de planning. Tijdens het ontbijt maar eens nadenken wat we zouden kunnen doen. Flo zocht ondertussen naar nieuwe schoenen en je bleek ze met AI in 3D te kunnen passen. Zag er grappig uit!

Lottes kamer in het nieuwe huis!

De activiteit van de dag werd een uitstapje naar Ikea. We wilden ergens naartoe waar het koel was of waar water was. En nu de vakanties begonnen waren gokten we dat het zwembad goed vol zou zitten. Dus het werd naar een koele Ikea om wat dingetjes uit te zoeken voor Lottes nieuwe kamer. De slaapkamermuur had al een kleurtje, een soort zacht lavendel-grijs (lijkt op de foto heel anders). Ik vond het erg mooi! Dus we hadden eigenlijk alleen wat aankleding nodig, zoals een leuke lamp of vloerkleedje.

In de Ikea was het heerlijk koel en slaagden we goed voor een lamp en voor nog wat kleine dingen. De foto’s maakte ik om wat items te onthouden voor ons volgende bezoek. Ook had ik nog graag naar een leuke mat gekeken voor op Lottes kamer, maar het geduld was een beetje op na 1,5 uur binnen zijn.

Hier word ik dus blij van, design dat gestempeld (of met de computer gestempeld) is! Wel duizend keer leuker als het origineel echt een stempel zou zijn, maar dat betwijfel ik in dit geval…

Een hele fijne week voor jullie allemaal! Ik ben begonnen met aftellen tot onze verhuis vakantie, zooooo’n zin in!

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 thoughts on “2022 · 29

 1. Ahh wat schattig dat miniboeketje 😀
  Het was heet he! Bij jullie helemaal natuurlijk. En dan ook nog een holte ontsteking, dat is altijd zo naar. Hoop dat je snel een beetje opknapt 🙂

 2. Toch nog een fijne week, als ik het zo lees. Hopelijk voel je je inmiddels weer wat beter!
  En gelukkig is het niet meer zo warm, ik ga echt op pauze bij 39 graden.

 3. Zo typisch dat Lotte de ene avond dat Flo er niet is moeilijk inslaapt. Dat is hier élke keer! Elke keer als het lief weg is, heeft D het lastig :p
  Natuurlijk had je net m’n pakje met t-shirts gepost toen ik al je pins zag. Heb me ingehouden, haha :p
  Hopelijk gaat het beter met je pijn?

  1. Jaaa is dat bij jullie ook? Ik zit dan standaard een uur met haar in bed op schoot of houdt haar hand vast in haar eigen bedje. Typisch he!
   Ahhhh haha, als ik post is het meestal op woensdagen als ik tijd heb. Dan heb je dat inderdaad net gemist. Wel beter voor je portomonnee 😉 Als ik ze iets eerder ontdekt had, had ik je er wat meegestuurd!
   Gaat inmiddels al een stuk beter. De laatste restjes mogen nog even verdwijnen, maar dat lukt vast deze week wel.
   Oh en ik lees je blog elke week trouw, maar heb ik niet altijd tijd om te reageren, dus even hier: succes met volhouden van de verbouwing! Ben heel benieuwd hoe het wordt. Je weekje vakantie zag er in ieder geval al heerlijk uit 🙂 Succes met werken weer! <3

 4. Wat vervelend die kiespijn! Je zou denken dat het ‘maar’ een tand is, maar dat kun je echt in je hele lijf voelen. Ik hoop dat je je inmiddels beter voelt en dat deze week een betere is voor de gezondheid 🙂

  1. Brr ja, je hele hoofd voelt dan gelijk vol en beurs en pijnlijk. Dat je zoiets van een beetje snot kunt hebben denk ik dan altijd 😉 Het is al een stuk minder, maar blijft vervelend lang plakken. Maar, al heel blij dat in ieder geval de kiezen niet meer zo vervelend voelen. Dankje! <3

 5. Ik ben je blog steeds kwijt omdat Bloglovin’ het niet doet, stom.
  Beterschap! Er heerst inderdaad een heel vervelend virusje. Ik heb ‘m ook! En IKEA is met warm weer the place to be. En dat babyboeketje, zo zoet <3

  1. Jaa hoe vervelend is Bloglovin! Ik gebruik nu Feedly, maar ook niet heel erg fan van.. Ah, beterschap! Het is een flinke oef. Echt he, Ikea met airco is echt hemels met dat weer <3

 6. Tis goed dat je ook de minder leuke weken op je blog prijsgeeft. Ik ben daar heel erg voorstander van want anders hangt er toch zo’n ‘perfecte onrealistische’ vibe. Ik hoop dat het deze week een beetje beter gaat met je! Die pins zijn echt heel schattig trouwens!