op dit moment

Laatst las ik over iets wat in mijn hoofd is blijven hangen. Het ging over blogs die een about pagina hebben, maar dat deze informatie misschien wel íets over de persoon zegt, maar eigenlijk ook weer niet over hoe het nu echt gaat met iemand. De oplossing daarvoor was een now page, een pagina waarop je schrijft wat er nu allemaal in je leven speelt. Dat vond ik een leuk idee, dus ik wil eens in de zoveel tijd een op dit moment plaatsen. Hieronder de eerste!

op dit moment

> is het: woensdagochtend 10:30 uur
> ik drink: koffie met een flinke scheut havermelk
> ik hoor: Flo typen op zijn laptop
> ik zit: in de woonkamer op de bank
> ik ga: zoveel mogelijk dingen van mijn to do afstrepen; opruimen, stempels maken, stofzuigen, wassen, notulen uittypen en mijn notion tracker bijwerken
> ik voel me: rustig, maar ook een klein beetje gejaagd door teveel dingen die ik wil doen vandaag
> ik luister veel: editors – kiss
> ik snoep: meestal iets met chocolade
> ik sport: nu even helemaal niks
> ik zou willen: dat de zon niet zo abrupt verdwenen was en zich ingewisseld heeft voor veel regen
> ik droom van: een citytrip naar Berlijn
> ik kijk uit naar: een goede vriendin die ver weg woont (en ik lang niet gezien heb) die maandag spontaan op bezoek komt!
> mijn doel: kijken waar we nog meer kunnen besparen op de torenhoge energierekening
> mijn lievelingsbloem: gladiool
> mijn favoriete bezigheid: met Lotte in de grote speeltuin zandbak spelen

Hoe gaat het met jou op dit moment?

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 thoughts on “op dit moment

 1. op dit moment
  > is het: woensdagochtend 13:30 uur
  > ik drink: autumn storm thee, het mag weer ik hoor: Dat ik verkouden ben, of ga worden.
  > ik zit: in mijn atelier
  > ik ga: Wat blogs lezen, een brief schrijven aan bram, mijn boek uitlezen, spaghetti pesto koken en het gezellig hebben met Roel, Kickboksen, douchen en in een lekker warm bedje Lubach kijken voor het slapen gaan.
  > ik voel me: rustig, verkouden en daardoor ook best wel moe
  > ik luister veel: Neon Soul de laatste tijd; denk aan dingen van The North Sea Jazz. Namen als Alicia Keys, Erykah Badu, Lauryn Hill, Tash Sultana, Nnenka, Selah Sue
  > ik snoep: Op dit moment ben ik gek op speculaas, schuddebuikjes in de yoghurt, choco pepernoten.
  > ik sport: Kickboksen. Fietsen en veel wandelen. En binnenkort ga ik leren hardlopen (:
  > ik zou willen: Dat mijn medicatie niet zo’n aanslag was op mijn lichaam, ik ben heel erg aangekomen, terwijl ik dieet en veel sport.
  > ik droom van: Mijn nieuwe huisje op Strijp S in Eindhoven (: Ja, ik ga verhuizen!
  > ik kijk uit naar: Dit huisje heel leuk en praktisch inrichten, want ik ga van 110 m2 naar 50 m2. (ja dat vind ik fijn!).
  > mijn doel: Sparen voor de verhuizing.
  > mijn lievelingsbloem: Klaprozen
  > mijn favoriete bezigheid: Met Roel naar de bioscoop gaan en daarna koffie drinken en een taartje delen.

 2. Op dit moment heb ik het veel te druk, maak ik werkdagen van 7.00-18.00 uur, moet ik onverwacht morgen pitchen voor een twintigkoppig management & directieteam, komen daarbovenop steeds spoedklussen waar ik ook mijn aandacht bij moet houden, mis ik mijn 2 collega’s die ziek/op vakantie zijn en moet ik morgenavond na die pitch nog door naar de studie. Dus pfffff…… ik probeer even op adem te komen door wat blogs te lezen.

  Lief dat je het vraagt 🙂

  (hopelijk echt een momentopname en staat alles er volgende week weer anders voor)

 3. Haha ik denk dat jij in mijn hoofd zit soms… Ik zat dus laatst na te denken over wat mijn “over mij” pagina nu eigenlijk echt zegt over mij en of ik daar niet iets aan kan toevoegen hoe ik me nu voel en wat me bezig houdt etc. Een beetje zoals dit maar dan op een vaste plek. Mijn blog is toch echt wel een beetje mijn dagboek en daar wil ik wat meer mee doen.
  Heel leuk om te lezen dit alleszins 🙂

  1. En om op je vraag te antwoorden: het gaat best goed nu. Ik voel me weer wat energieker nu de nieuwe keuken er in staat en er toch 1 ruimte geen enorme bende is. Maar ik maak me ook wat zorgen omdat het hier in huis al best koud is en we nog geen verwarming hebben, dus ik hoop op nog wat warme dagen. Al is dat ook weer goed voor de energiefactuur :p

  2. Hahaha dat idee heb ik andersom ook en ook best vaak 😀 Dat we vaker met dezelfde dingen bezig zijn of over aan het denken zijn, zonder dat van elkaar te weten. Grappig!
   Ik vond op het moment even geen betere manier dan dit. En ook leuk om te lezen dat iedereen ook echt reageert met hoe het met ze gaat! <3 Toch een heel ander antwoord dan je zo normaal zou horen geloof ik. Lijkt wel alsof mensen meer hun zorgen uitspreken, wat ik echt heel goed vind! Zelf heb ik dat ook, dat je in mijn weekoverzichten toch nog een heel andere indruk krijgt van hoe het gaat, dan dat je dit lijstje leest.