📸 life lately

Er is alweer een halve maand voorbij sinds de vorige life lately update en er zijn weer heel wat foto’s gemaakt. Dus tijd om ze nog eens te delen! Hier is het eerste deel van september in huji foto’s!

Elke zaterdagochtend vroeg maken we de bloemen schoon.

De maand begon goed met een super fijne eerste zondag! We deden mee aan een lokale Limburgse bier en eet wandeling en hadden een perfecte dag. We wandelden 4km door de velden en langs boerderijen en dronken bij de stops een biertje. Het weer was perfect (27 graden, maar met een windje) en we hebben ons er een hele dag goed vermaakt. Als ik eraan terugdenk, krijg ik nog steeds goede zin!

We amuseerden ons ook met klei poppetjes aankleden en dat was hilarisch : D

Stilleven van onze baby Picasso aan het werk. Er werd deze maand ook weer veel geschilderd.

Een van de schetsen die ik maakte voor een geboortekaartje. Deze schets werd het uiteindelijk niet.

Lotte kreeg een loopfietsje en was er meteen dolverliefd op!

Ik probeerde een Vitamine C masker uit en vond zo’n velletje op mijn hoofd maar gek aanvoelen.

Heel af en toe werd er Teletubbies gekeken. Als Lotte daar zin in heeft dan zegt ze LalaPo en gaat ze alvast klaar zitten op de bank :’ )

Op deze foto was ik blij want het was een vrije woensdag, ik vond een van mijn lievelingstruien terug en was blij dat ik die weer aan kon en had een goede dag!

Ook had ik een bestemming gevonden voor het glazen kistje dat ik van werk mee had gekregen een aantal maanden geleden. Hij mag nu dienstdoen als body spray kistje.

Flo werkte vandaag thuis dus we hadden samen lunch. We maakten lekkere wraps en keken onze guilty pleasure, Shopping Queen op de Duitse tv (DeMol, als je dit ziet… koop deze show en maak hem ook in het Nederlands want het is echt hilarisch!).

Voor de Leidsterdag op de opvang van Lotte maakte ik dit jaar wat kleine presentjes. Je bent FAaaantastisch!

Het eerste proefje dat ik maakte voor een oud collegaatje. Ze is bezig met een hele leuke tweedehands webshop/winkel en ik mocht een stempel voor haar maken!

Als we ijsjes eten moeten we altijd proosten.

De wekelijkse bloemetjes bezorgen bij een vaste klant.

Met de Duplo spelen. Kiekeboeeee eekhoorn!

Nieuwe bloemetjes mee naar huis.

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

One thought on “📸 life lately