blogs

persoonlijke blogs die ik graag volg

T U S S E N M A R S E N J U P I T E R // het leven van Irene
Irene blogt sinds 2016 over haar leven en alles wat haar bezighoudt. Zo post ze elke week een weekoverzicht waarin ze laat zien wat ze zoal in een week doet (en daar komt haar schattige baby ook vaak in voorbij!). Soms deelt ze van alles over het mama zijn, de boeken die ze leest en de baksels die ze maakt. Een blog die ik meermaals per week bezoek en graag lees.

R O B I N S C H R I J V E R S // een blog met diepgang
Als ik het kort zou moeten samenvatten is het blog van Robin een weg uit zijn burn out. Maar het is nog zoveel meer! Je leest er zijn persoonlijke verhalen die eerlijk en puur geschreven zijn en kijkt mee met alles wat hij elke week meemaakt. Een blog met diepgang waar je zelf misschien ook nog wel iets van kunt leren.

F E R N W E H F O R E V E R M O R E // persoonlijk blog van een fotografe
Op het persoonlijk blog van Angélica lees je tegenwoordig elke week haar weekoverzichten of van alles over het ondernemersleven van een fotografe. En dat is heel interessant! Voordat we in een lockdown zaten en ze nog veel kon reizen, blogde ze de mooiste foto’s en reisverhalen van over de hele wereld. De moeite dus zeker waard om ook eens naar wat oudere posts te scrollen.

E T A L L E S // mentale moeilijkheden en ook heel veel fijne dingen
Anne schrijft graag. Over haar mentale moeilijkheden en hoe ze zo goed mogelijk voor zichzelf probeert te zorgen. Ze schrijft eerlijk en is open over alles, iets wat niet veel bloggers aandurven, en wat ik juist heel erg leuk vind aan haar blog. Naast het schrijven van verhaaltjes – ze wilde ooit schrijver worden – houdt ze ook een wekelijks dagboekje bij. 

H E M E L S G R O E N // webspinsels van de creatieve Mara
Op Hemelsgroen kun je sinds 2005 elke vrijdag de illustraties van Mara bekijken. Een jaar later is ze ook begonnen met journallen en ze schrijft vaak de leukste, grappigste en herkenbaarste stukjes. Een super leuke blog die me altijd veel inspiratie geeft!

S P L I T L E V E L L E V E N // splitlevel wonen in een vinexwijk
Mama Nikki is haar blog begonnen in januari 2020. Nog best recent dus maar er staan al een heleboel leuke dingen op! Ze schrijft graag over het mama zijn, maar ook over duurzaamheid en vooral over haar leven in het algemeen. De balans die ze steeds zoekt tussen drukte en rust en het mama zijn maar ook een vol leven daarnaast hebben.

I N G T H I N G S // breien, haken en overpeinzingen 
Inge volg ik al jaren. Ik geloof zelfs al wel tien jaar! Haar breisels en haaksels zijn fijn om naar te kijken. Maar wat ik nog het meest fijn vind aan haar blog zijn haar overdenkingen. Over het leven en de dingen die ze meemaakt. Ze heeft een fijne manier van schrijven waardoor ik elke week wel ff langs ga om te kijken of ze weer iets nieuws heeft gepost.

interessante mensen op Instagram

K E L L Y D E R I E M A E K E R // stof om over na te denken
De Belgische Kelly post over de dingen waar ze mee worstelt in haar leven. Ze is zelfstandige en komt regelmatig dingen tegen waar ze aan wil werken om een nog betere ondernemer te zijn. Het zijn vaak levenslessen die ze deelt met haar volgers, omdat ze zo waardevol zijn voor haar en ook voor anderen kunnen zijn.