blogs

Persoonlijke blogs

T U S S E N M A R S E N J U P I T E R // persoonlijk blog van Irene
Irene blogt sinds 2016 over haar leven en alles wat haar bezighoudt. Zo post ze elke week een weekoverzicht waarin ze laat zien wat ze zoal in een week doet (en daar komt haar schattige baby ook vaak in voorbij!). Soms deelt ze van alles over het mama zijn, de boeken die ze leest en de baksels die ze maakt. Een blog die ik meermaals per week bezoek.

F E R N W E H F O R E V E R M O R E // persoonlijk blog van een fotografe
Op het persoonlijk blog van Angélica lees je tegenwoordig elke week haar weekoverzichten of van alles over het ondernemersleven van een fotografe. Voordat we in een lockdown zaten en ze nog veel kon reizen, blogde ze de mooiste foto’s en reisverhalen van over de hele wereld. De moeite dus zeker waard om ook eens naar wat oudere posts te scrollen.

E T A L L E S // mentale moeilijkheden en ook heel veel fijne dingen
Anne schrijft graag. Over haar mentale moeilijkheden en hoe ze zo goed mogelijk voor zichzelf probeert te zorgen. Ze schrijft eerlijk en is open over alles, iets wat niet veel bloggers aandurven, en wat ik juist heel erg leuk vind aan haar blog. Naast het schrijven van verhaaltjes – ze wilde ooit schrijver worden – houdt ze ook een wekelijks dagboekje bij. 

I N G T H I N G S // breien, haken en overpeinzingen 
Inge volg ik al jaren. Ik geloof zelfs al wel tien jaar! Haar breisels en haaksels zijn fijn om naar te kijken. Maar wat ik nog het meest fijn vind aan haar blog zijn haar overdenkingen. Over het leven en de dingen die ze meemaakt. Ze heeft een fijne manier van schrijven waardoor ik elke week wel ff langs ga om te kijken of ze weer iets nieuws heeft gepost.