briefje

Digitale briefjes versturen vind ik heel leuk om te doen! Je kunt je aanmelden voor twee:

L U U S J E I N D E L U C H T // mijn maandelijkse nieuwsbrief
Elke maand typ ik een briefje vol met de dingen die ik gedaan heb. Je krijgt de weekoverzichten in je mailbox, net als de vragen die ik elke dag beantwoord en de rubriek dingen die ik gelezen, gezien & gehoord heb. Handig als je niet elke week op mijn blog kijkt en niks wil missen! Of als je alles nog een keer in één overzicht wil hebben en bewaren. Hier meld je je aan voor alle volgende.

Dit zijn alle verstuurde edities van dingen die ik gelezen, gezien & gehoord heb:
Mei 2021 – nummer 2

V O O R I N T I M I // een kijkje in mijn hoofd
Dan is er ook nog een briefje dat ik heel onregelmatig verstuur. In dit briefje krijg je een kijkje in mijn hoofd en de dingen waar ik over nadenk. Jij bent als het ware mijn therapeut ; ) En wie weet vind je zelf ook nog wel wat stof om over na te denken. Ik schrijf er vooral over de dingen die me bezighouden en die ik kwijt wil, maar die ik niet openbaar op mijn blog wil hebben. Want de naam zegt het al, voor intimi… En daar mag jij ook bijhoren, als je wil. Mensen die dit briefje al volgen zeggen het interessant en herkenbaar te vinden en soms komen er hele fijne gesprekken uit voort. Je kunt je hier aanmelden.

Mocht je mijn briefje(s) leuk vinden, reageer er dan vooral op! Dat vind ik heel erg leuk : ) En als je mensen kent die de briefjes ook wel kunnen waarderen, nodig ze vooral uit om ook te volgen.