Sinds tweeduizendvijftien heb ik dit eigen plekje op het internet. Dit is mijn versie van hoi lief dagboek. Hier verzamel ik alles wat ik doe en meemaak, want documenteren is wat ik het liefste doe. Maar ik zal me eerst even aan je voorstellen…

Mijn nickname komt van het Beatles liedje Lucy In The Sky With Diamonds. Als je dat vertaald naar het Nederlands, dan krijg je luusjeindelucht… soort van! Maar je mag me gewoon Luus noemen hoor : )

Ik hou van het dagelijks leven, van het gewone. De schoonheid in de kleine dingen. Contact houden met vrienden doe ik het liefst met brieven die nog ouderwets per post heen en weer gestuurd worden. En dan maak ik er altijd een visueel feestje van. Want dat doe ik ook graag, creatief zijn. Het liefst maak ik stempels of papieren bloemen. Want daar word ik rustig van en dat zorgt voor meer ruimte in mijn hoofd. Net zoals wandelen. Dat doe ik graag en veel en ver, het liefst. Om alles om me heen goed op te nemen maak ik macro foto’s. Dat zijn ook weer de details die het mooi maken.

Wil je me iets vertellen of heb je een vraag? Stuur me een berichtje. Vindikleuk! En alvast veel plezier met rondkijken.