Sinds tweeduizendvijftien heb ik dit eigen plekje op het internet. Dit is mijn versie van hoi lief dagboek. Hier verzamel ik alles wat ik doe en meemaak, want fotograferen en documenteren is wat ik het liefste doe. Maar ik zal me eerst even aan je voorstellen…

Mijn nickname komt van het Beatles liedje Lucy In The Sky With Diamonds. Als je dat vertaald naar het Nederlands, dan krijg je luusjeindelucht… soort van! Maar je mag me gewoon Luus noemen hoor : )

Mijn blog is een reflectie van mijn dagelijks leven, van het gewone waar ik zo van houd. Ik probeer de schoonheid in de kleine dingen te zien en in slow motion te leven. Even extra stil staan bij de fijne dingen en alles niet te snel aan me voorbij laten gaan.

Contact houden met vrienden doe ik het liefst met brieven die nog ouderwets per post heen en weer gestuurd worden. En dan maak ik er altijd een visueel feestje van! Want dat doe ik ook graag, creatief zijn. Het liefst maak ik stempels of papieren bloemen, want daar word ik rustig van en dat zorgt voor meer ruimte in mijn hoofd. Net zoals wandelen. Dat doe ik graag en veel en ver, het liefst. Om alles om me heen goed op te nemen heb ik altijd mijn telefoon of camera mee en maak ik lomografie en macro foto’s.

Ik ben altijd wel met iets bezig en het liefst met meerdere projecten tegelijk. Zo begon ik jaren geleden met elke dag een foto maken en sinds dit jaar ook met een polaroid project, beantwoord ik elke dag een vraag, streep ik graag dingen af van mijn honderdeneen doelen en schrijf ik elke dag drie dingen op waar ik dankbaar voor ben. En als je benieuwd bent naar wat ik elke dag zo uitspook, kijk dan vooral mijn weekoverzichten!

Wil je me iets vertellen of heb je een vraag? Stuur me een berichtje, dat vind ik leuk! En alvast veel plezier met rondkijken.